Facebook

czwartek, 12 kwietnia 2012

Bieluch z rzodkiewką i cebulką podany na macy

Wiosna tuż tuż ;)
Poniżej przedstawiam pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie lub kolację.


Składniki:
  • serek Bieluch
  • pieczywo typu maca
  • rzodkiewka
  • szczypiorek/zielona cebulka
  • sól,pieprz
  • rukola
  • pomidorki koktajlowe
Wykonanie:
Cebulkę drobno siekam a rzodkiewkę kroję w kosteczkę. Łączę z Bieluchem i doprawiam do smaku.
Wykładam na macę. Dekoruję pomidorkami i rukolą.

I gotowe!


 

Kanapki, kanapeczki!Seromaniacy

3 komentarze:

  1. mmm uwielbiam bielucha z dodatkami :) i maca też pycha!

    OdpowiedzUsuń
  2. Dawniej Bieluch był tylko w kanapkach, dzisiaj jest w prasie i w kuchni.Szukałam przepisu pod wpływem info w prasie, trafiłam na stare i nudne przepisy i bardzo mnie ubawiła taka dawna skromność Bielucha. Bieluch w 2013 roku bardzo rozkwitł, dlatego bardzo polecam Go w nowej odsłonie. Dona

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda pysznie, a na wiosnę zawsze mam ochotę na takie kanapki z serkiem i nowalijkami. Akurat znalazłam w Bielucha w trójpaku (2 serki naturalne i 1 leki, mój ulubiony), wiec będzie okazja żeby przygotować kilka takich śniadań dla mojej rodziny:)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz ;)