Składniki:
tuńczyk w oleju lub w sosie własnym
miękkie awokado
cytryna
sól, kolorowy pieprz
Wykonanie:
Awokado obieram ze skóry, usuwam pestkę i rozgniatam widelcem.
Skrapiam je sokiem z cytryny, aby nie ściemniało.
Tuńczyka odsączam z oleju lub wody i łączę z awokado.
Doprawiam do smaku solą i kolorowym pieprzem.
Całość dokładnie mieszam.
I gotowe!
tuńczyk w oleju lub w sosie własnym
miękkie awokado
cytryna
sól, kolorowy pieprz
Wykonanie:
Awokado obieram ze skóry, usuwam pestkę i rozgniatam widelcem.
Skrapiam je sokiem z cytryny, aby nie ściemniało.
Tuńczyka odsączam z oleju lub wody i łączę z awokado.
Doprawiam do smaku solą i kolorowym pieprzem.
Całość dokładnie mieszam.
I gotowe!
PYCHA!
OdpowiedzUsuń