Składniki:
pieczywo (u mnie pełnoziarnista bułka)
ser camembert
dżem z żurawiny
miód naturalny
orzechy włoskie
Wykonanie:
Pieczywo kroję na cienkie kromki.
Układam na nich plastry camemberta, dodaję dżem żurawinowy i orzechy.
Całość skrapiam miodem i wkładam do nagrzanego do 200 stopni piekarnika na kilka minut.
I gotowe!
pieczywo (u mnie pełnoziarnista bułka)
ser camembert
dżem z żurawiny
miód naturalny
orzechy włoskie
Wykonanie:
Pieczywo kroję na cienkie kromki.
Układam na nich plastry camemberta, dodaję dżem żurawinowy i orzechy.
Całość skrapiam miodem i wkładam do nagrzanego do 200 stopni piekarnika na kilka minut.
I gotowe!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i komentarz ;)