Facebook

poniedziałek, 17 czerwca 2013

Chrupiąca bagietka z pomidorem, żółtą papryką i oregano

Składniki:
bagietka
pomidor
żółta papryka
młoda cebula z natką
oregano
pieprz, sól
ser żółty
Wykonanie:
Pomidora obieram ze skóry, usuwam gniazda.
Paprykę i pomidora kroję w kostkę.
Cebulę drobno siekam.
Warzywa mieszam i doprawiam solą, pieprzem i suszonym oregano.
Taką mieszankę rozkładam na bagietce i posypuję odrobiną startego żółtego sera.
Zapiekam w piekarniku aż bagietka będzie chrupiąca a ser się rozpuści.
Gotowe posypuję natką młodej cebuli.
I gotowe!


Kolacja w czasie sesji!

1 komentarz:

  1. No i jakież to proste! I jakie pyszne!
    Miłego poniedziałku!:-)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz ;)