Facebook

poniedziałek, 28 kwietnia 2014

Pasta kanapkowa z twarożku i rzodkiewki



Składniki:
jogurt naturalny/śmietana
rzodkiewki
szczypiorek
sól, pieprz

Wykonanie:
Do serka dodaję odrobinę jogurtu naturalnego lub śmietany.
Rzodkiewkę oczyszczam, odcinam końcówki i ścieram na tarce o średnich oczkach.
Odciskam lekko z nadmiaru wody i łącze z serkiem.
Dodaję posiekany szczypiorek.
Całość dokładnie mieszam i doprawiam solą i pieprzem do smaku.

I gotowe!



Zdrowy tryb życiaNa majówkęDania dla urody


Lekka Wielkanoc
Smaki dzieciństwa

1 komentarz:

  1. Zamiast jogurtu lepiej użyć soku z rzodkiewki lub ogórka, który naturalnie powstanie po posoleniu.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz ;)