Facebook

piątek, 16 listopada 2012

Dzienny jadłospis II


 
Po przebudzeniu, jak codzień, wypiłam
przegotowaną wodę z plasterkiem cytryny i łyżeczką miodu (tym razem lipowego).
 
Śniadanie:
jogurt naturalny z musli, otrębami mieszanymi, rodzynkami i białymi winogronami
oraz
zielona herbata z miętą.
 
 
 
Lunch:
jabłko i mała gruszka.
 
Obiad:
oraz
herbata miętowa.
 
 
Podwieczorek:
i
woda mineralna niegazowana z cytryną
 
 
 
Kolacja:
jasne pszenne pieczywo tostowe posmarowane majonezem z dodatkiem lodowej sałaty i sajry w oleju (z puszki), pomidorki koktajlowe
oraz
zielona herbata z miętą
 
 
Dzienny jadłospis dodaję do akcji:
 
 



3 komentarze:

  1. świetne menu!;) lubię patrzeć co ludzie jedzą:D i najbardziej zazdroszczę obiadku <3

    OdpowiedzUsuń
  2. ale smakowity dzień... same pyszności! :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz ;)