omlet biszkoptowy z miodem, suszonymi owocami i orzechami
(daktyle, rodzynki, suszona żurawina i gruszka, orzechy laskowe i włoskie)
oraz
II śniadanie:
szklanka soku warzywnego Tymbark Zioła Prowansalskie.
Obiad:
oraz
Podwieczorek:
2 starte jabłka z odrobiną brązowego cukru i cynamonu.
Kolacja:
Jadłospis dodaję do akcji:
Śniadanie i obiad - pychota! Szpinak, feta i orzechy włoskie to wspaniałe połączenie. Nie mogę się doczekać Twojego oryginalnego przepisu. :)
OdpowiedzUsuńno proszę :) a u mnie furorę robi ostatnio sałatka z kurczakiem, gruszką i żurawiną :)
UsuńCzy licyzsz kalorie z całego dnia, czy zjadasz tyle ile potrzebujesz? Pytam z ciekawości...:)
OdpowiedzUsuńKalorii nie liczę ale staram się jeść w miarę zdrowo i w granicach rozsądku. Bardzo lubię słodkie. Stąd miód, suszone owoce etc ;)
Usuń