Facebook

poniedziałek, 19 listopada 2012

Dzienny jadłospis IV


Po przebudzeniu:
szklanka przegotowanej wody z cytryną i miodem.

Śniadanie:
omlet biszkoptowy z miodem, suszonymi owocami i orzechami
(daktyle, rodzynki, suszona żurawina i gruszka, orzechy laskowe i włoskie)
oraz
czarna herbata z miodem i cytryną.

II śniadanie:
szklanka soku warzywnego Tymbark Zioła Prowansalskie.
Obiad:
oraz
zielona herbata z miętą.

Podwieczorek:
2 starte jabłka z odrobiną brązowego cukru i cynamonu.
Kolacja:
oraz
zielona herbata z miętą.



Jadłospis dodaję do akcji:


4 komentarze:

  1. Śniadanie i obiad - pychota! Szpinak, feta i orzechy włoskie to wspaniałe połączenie. Nie mogę się doczekać Twojego oryginalnego przepisu. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. no proszę :) a u mnie furorę robi ostatnio sałatka z kurczakiem, gruszką i żurawiną :)

      Usuń
  2. Czy licyzsz kalorie z całego dnia, czy zjadasz tyle ile potrzebujesz? Pytam z ciekawości...:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kalorii nie liczę ale staram się jeść w miarę zdrowo i w granicach rozsądku. Bardzo lubię słodkie. Stąd miód, suszone owoce etc ;)

      Usuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz ;)